Mladinci navdušujejo


V MNZ Maribor lige U19 – A skupine so mladinci postali resnično presenečenje. Njihove izjemne predstave na igrišču so pustile močan pečat tako med navijači kot tudi med poznavalci nogometa.

Ekipa mladincev trenutno zaseda drugo mesto v ligi, za vodilno ekipo NK Roho zaostajajo za tri točke, z dvema tekmama majn. Z izkupičkom brez poraza so postali sinonim za trdo delo in predanost. Na sedmih tekmah so dosegli 33 golov, prejeli pa zgolj 3, kar pomeni, da imajo najboljšo obrambo.

Obramba je nedvomno temelj uspeha ekipe. Njihova disciplinirana igra je omogočila ohranjanje nepremagljivost ter statistiko z najmanj prejetimi goli v ligi. Njihova sposobnost nadzora nad igro je bila ključnega pomena pri doseganju odličnih rezultatov.

Vsi igralci pod vodstvom trenerja se vsak dan trudijo izboljšati in premagovati nasprotne ekipe s svojo strastjo do nogometa, vztrajnostjo in ekipnim duhom. Njihova odločnost in požrtvovalnost sta vidni na vsaki tekmi.

Kljub trenutnemu uspehu se mladinci zavedajo, da je pot do končnega cilja še dolga. Vztrajnost, trdo delo in želja po napredku so ključni elementi, ki bodo vodili to obetavno ekipo do uspeha.

Skupaj gradimo zgodbo uspeha, polno strasti do nogometa in nepopustljivega boja za vrh.


Ostale novice

 • Čaka nas oddaljeno gostovanje

  Čaka nas oddaljeno gostovanje

  V prihajajočem vikendu nas čakata izjemno vznemirljivi tekmi, saj bosta ekipi U15 in U17 svoje znanje in borbenost preizkusili v gosteh v Novi Gorici. Tekmi, ki bosta potekali v Športnem parku Nova Gorica, imata poseben pomen za obe naši ekipi, saj bosta vplivali na njihovo končno razvrstitev v jesenskem delu sezone na skupni lestvici lige.…

 • Povzetek preteklega vikenda in nestrpno pričakovanje pomembnih tekem

  Povzetek preteklega vikenda in nestrpno pričakovanje pomembnih tekem

  Pretekli vikend je bil za naš klub precej raznolik in poln izzivov. Zadnje tekme so nam ponudile vpogled v predanost in trud naših ekip, vendar so prav tako poudarile nekaj izzivov, s katerimi se srečujemo. Izkazalo se je, da so naši mladi športniki prikazali vztrajnost in borbenost, kljub nekaterim porazom, medtem ko so nekatere zmage…

 • Za vsako žogo na polno

  Za vsako žogo na polno

  Prijatelji nogometa, bliža se izjemno vznemirljiv vikend, poln strasti, tekmovanja in srčnih predstav naših izjemnih mladih nogometašev. V soboto, 4. novembra, nas na našem domačem igrišču čakata dve tekmi, kjer se bomo pomerili proti nogometnemu klubu Maribor. Sobotni nogometni praznik se, bo začel s tekmo selekcije U15 ob 10.30 v prvi slovenski nogometni ligi U15,…