Čaka nas oddaljeno gostovanje


V prihajajočem vikendu nas čakata izjemno vznemirljivi tekmi, saj bosta ekipi U15 in U17 svoje znanje in borbenost preizkusili v gosteh v Novi Gorici. Tekmi, ki bosta potekali v Športnem parku Nova Gorica, imata poseben pomen za obe naši ekipi, saj bosta vplivali na njihovo končno razvrstitev v jesenskem delu sezone na skupni lestvici lige.

Tekmi na umetni travi
Naši mladi nogometaši se bodo pomerili na umetni travi, pričakovati pa je pravo nogometno poslastico. Tekma U15 se bo začela ob 12. uri, sledila pa ji bo tekma U17 ob 14. uri. Športni navdušenci bodo imeli tako priložnost uživati v dveh zanimivih srečanjih, polnih napetih trenutkov in odličnega nogometnega znanja.

Sta to tekmi sezone?
Srečanji imata še poseben pomen, saj bosta neposredno vplivali na končno razvrstitev naših ekip v jesenskem delu sezone. V primeru, da naši fantje dosežejo zmago na obeh tekmah, imajo odlično priložnost, da prehitijo nasprotnika na skupni lestvici.

Delno uspešni proti Gorici že v 2. krogu prvenstva
Ekipi U15 in U17 sta se že srečali z Gorico v drugem krogu tekmovanja. Naši mladi nogometaši so se borili srčno, pri čemer je ekipa U15 izgubila z rezultatom 2:3, medtem ko je ekipa U17 osvojila točko z izidom 2:2. Ob nedeljskem gostovanju imajo fantje zdaj priložnost za revanšo in dokaz, da so v zadnjih tednih pridobili dodatno izkušnjo ter izpopolnili svojo igro.

Odločeni, da jesenski del zaključimo z dvema zmagama
Pred fanti ekip U15 in U17 je še zadnja uradna tekma pred zimskim premorom, zato bo njihov cilj jasen – zaključiti jesenski del prvenstva z dvema zmagama. S trdno odločenostjo bodo naši mladi nogometni upi dali vse od sebe na igrišču ter upali na pozitiven izid, ki jim bo prinesel odlično izhodišče za nadaljevanje sezone.


Ostale novice

 • Čaka nas oddaljeno gostovanje

  Čaka nas oddaljeno gostovanje

  V prihajajočem vikendu nas čakata izjemno vznemirljivi tekmi, saj bosta ekipi U15 in U17 svoje znanje in borbenost preizkusili v gosteh v Novi Gorici. Tekmi, ki bosta potekali v Športnem parku Nova Gorica, imata poseben pomen za obe naši ekipi, saj bosta vplivali na njihovo končno razvrstitev v jesenskem delu sezone na skupni lestvici lige.…

 • Povzetek preteklega vikenda in nestrpno pričakovanje pomembnih tekem

  Povzetek preteklega vikenda in nestrpno pričakovanje pomembnih tekem

  Pretekli vikend je bil za naš klub precej raznolik in poln izzivov. Zadnje tekme so nam ponudile vpogled v predanost in trud naših ekip, vendar so prav tako poudarile nekaj izzivov, s katerimi se srečujemo. Izkazalo se je, da so naši mladi športniki prikazali vztrajnost in borbenost, kljub nekaterim porazom, medtem ko so nekatere zmage…

 • Za vsako žogo na polno

  Za vsako žogo na polno

  Prijatelji nogometa, bliža se izjemno vznemirljiv vikend, poln strasti, tekmovanja in srčnih predstav naših izjemnih mladih nogometašev. V soboto, 4. novembra, nas na našem domačem igrišču čakata dve tekmi, kjer se bomo pomerili proti nogometnemu klubu Maribor. Sobotni nogometni praznik se, bo začel s tekmo selekcije U15 ob 10.30 v prvi slovenski nogometni ligi U15,…