Korak v sodobnost


Nogometni klub Koroška Dravograd je s ponosom napovedal svež korak v digitalno dobo s predstavitvijo prenovljene spletne strani. Ta prenova predstavlja le začetek ambicioznega marketinškega podviga, ki bo dvignil naš klub na novo raven.

Novo spletno mesto trenutno nudi obiskovalcem osnovne informacije o našem klubu, vključno z našo nogometno šolo ter športnim centrom. Poleg tega navijači lahko spremljajo zadnje novice in prejmejo aktualne informacije o ekipah, tekmovalnem urniku ter rezultatih.

Vendar to ni vse. Naša spletna stran je predvidena za nadaljnje izboljšave in nadgradnje, ki bodo postavile temelje za eno izmed najnaprednejših spletnih strani v slovenskem nogometu.

Naprednejše interaktivne možnosti
Naša spletna stran bo kmalu omogočila interaktivne funkcije, ki bodo navijačem in obiskovalcem omogočale širšo vpletenost in participacijo v dogajanjih kluba. To bo vključevalo možnost komentarjev.

Globlji vpogled v delovanje kluba
Nadgradnja bo prinesla tudi bolj podroben vpogled v delovanje kluba, vključno z ozadjem tekem, ekskluzivnimi vsebinami in vpogledom v treninge.

Ekskluzivne ponudbe in pridobitve
Naša stran bo kmalu ponujala ekskluzivne ponudbe za člane, prodajo klubskih izdelkov ter možnost podpore klubu prek donacij ali nakupa vstopnic za domače tekme.

Zavezani smo k temu, da bo nova spletna stran postala osrednja točka za naše navijače, člane kluba in vse ljubitelje nogometa. Nadgradnje in izboljšave, načrtovane za prihodnost, bodo zagotovile, da bo Nogometni klub Koroška Dravograd stopil korak naprej in postal vodilni ne le na igrišču, temveč tudi v digitalnem svetu. Sledite nam in se pripravite na vznemirljivo potovanje skozi našo novo spletno stran!


Ostale novice

 • Čaka nas oddaljeno gostovanje

  Čaka nas oddaljeno gostovanje

  V prihajajočem vikendu nas čakata izjemno vznemirljivi tekmi, saj bosta ekipi U15 in U17 svoje znanje in borbenost preizkusili v gosteh v Novi Gorici. Tekmi, ki bosta potekali v Športnem parku Nova Gorica, imata poseben pomen za obe naši ekipi, saj bosta vplivali na njihovo končno razvrstitev v jesenskem delu sezone na skupni lestvici lige.…

 • Povzetek preteklega vikenda in nestrpno pričakovanje pomembnih tekem

  Povzetek preteklega vikenda in nestrpno pričakovanje pomembnih tekem

  Pretekli vikend je bil za naš klub precej raznolik in poln izzivov. Zadnje tekme so nam ponudile vpogled v predanost in trud naših ekip, vendar so prav tako poudarile nekaj izzivov, s katerimi se srečujemo. Izkazalo se je, da so naši mladi športniki prikazali vztrajnost in borbenost, kljub nekaterim porazom, medtem ko so nekatere zmage…

 • Za vsako žogo na polno

  Za vsako žogo na polno

  Prijatelji nogometa, bliža se izjemno vznemirljiv vikend, poln strasti, tekmovanja in srčnih predstav naših izjemnih mladih nogometašev. V soboto, 4. novembra, nas na našem domačem igrišču čakata dve tekmi, kjer se bomo pomerili proti nogometnemu klubu Maribor. Sobotni nogometni praznik se, bo začel s tekmo selekcije U15 ob 10.30 v prvi slovenski nogometni ligi U15,…