V prijetni družbi NAJVEČJIH poznavalcev slovenskega in svetovnega nogometa smo preživeli današnji popoldan v Dravogradu. Ustanovitelj NŠ Dravograd in eden izmed najbolj prepoznavnih slovenskih trenerjev, ki je vodil najboljše slovenske in svetovne klube g. Marijan Pušnik se je danes pogovarjal z selektorjem Slovenske nogometne reprezentance g. Matjažem Kekom, ki je ekipo s tremi našimi igralci popeljal na svetovno prvenstvo v Juži Afriki, s predsednikom NK Dravograda in stebrom obrambe NK Maribora g. Markom Šulerjem, ter neuničljivim Nejcem Pečnikom, ki se je iz daljne Japonske vrnil v člansko ekipo NK Dravograda, kjer je letos z lahkoto zabijal v 2SNL.

Dotaknili so se življenja, ko je slovenska reprezentanca nizala največje uspehe, Nejc in Marko sta mladim nogometašem povedala kakšna je prava pot, da postaneš dober nogometaš in človek, kako pomemben je dober ekipni duh, ter s kakšnim ponosom sta nosila grb slovenske reprezentance. Otroci in starši so selektorju postavili zanimiva vprašanja, predsednik kluba g. Marko Šuler pa je na koncu še predstavil vizijo kluba, trenerski kader vseh selekcij, sklenitev sodelovanja s štirimi koroškimi klubi in novo športno opremo kluba Dravograd.

Vsi štirje so se strinjali, da si NK Dravograd po tradiciji in znanju zasluži mesto na slovenskem zemljevidu, vsi skupaj pa verjamejo, da jim bo s to ekipo in s pomočjo sodelovanja z najuspešnejšim slovenskim klubom NK Maribor tudi uspelo.