Klubska himna

 
 
 

Napovednik

 
 
 
 

 
 
 

Mesečna članirana

Na zadnji seji v letu 2013 je Upravni Odbor (v nadaljevanju UO) NK Koroška Dravograd sprejel nov pravilnik plačevanja mesečne članarine, ki je dodelava prejšnje verzije. Višina mesečne članarine ostaja 30€ kot do sedaj.

Največja sprememba je plačevanje članarine za družine v katerih je več članov NŠ. Za najstarejšega se plača polna (100%) mesečna članarina, za drugega polovična (50%), tretji otrok ali mlajši so oproščeni plačevanja mesečne članarine.

Pravilnik Vam je na voljo na klubski spletni strani, priloga pravilnika je »obrazec o dogovoru o plačevanju mesečne članarine« s katerim dokazujete seznanitev z novostmi in potrjujete izbran način plačila. Izpolnjen obrazec vrnite trenerju Vašega otroka oz. člana NŠ ali sekretarju na uradnih urah.

Možnost oprostitve plačila mesečne članarine je v pravilniku, za oprostitev prosite s prošnjo in ustreznimi dokazili. V letu 2015 / 2016 si želimo imeti evidentirano tudi vsako nezmožnost plačila. O ugoditvi prošnje odloča UO kluba ali s strani UO pooblaščena komisija.

Pravilnik plačevanja mesečne članarine Vam je dosegljiv na uradni spletni strani na spletnem naslovu:
http://nkdravograd.com/o_klubu/mesecna_clanarina_v_ns/ ,

natančneje na:

http://nkdravograd.com/uploads/nsrkdrav/public/document/65-

Za dodatna vprašanja Vam je na voljo sekretar kluba in sicer na  telefon  031366929 (Boštjan) ali preko e-maila: nkdravograd@gmail.com. Uradne ure sekretarja v sezoni 15/16 so vsak ponedeljek od 15:00 do 18:00 v pisarni kluba v ŠC Dravograd.

 

Podatki za lažje plačevanje preko banke:

NK KOROŠKA DRAVOGRAD
KOROŠKA CESTA 50
2370 DRAVOGRAD
TRR: 0485-1000-1501-027
NAMEN: CLANARINA MESEC IME PRIIMEK OTROKA SELEKCIJA.
Primer plačila na TRR - NAMEN: CLANARINA AVGUST JANEZ NOVAK U13.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.