Klubska himna

 
 
 

Napovednik

 
 
 
 

 
 
 
NŠ Robert Koren Dravograd
NŠ Robert Koren Dravograd
Robert Koren je leta 2010 pod svoje okrilje prevzel NŠ Dravograd.
NŠ Robert Koren Dravograd
NŠ Robert Koren Dravograd
NŠ Robert Koren Dravograd
NŠ Robert Koren Dravograd
NŠ Robert Koren Dravograd
NŠ Robert Koren Dravograd
 
 

NŠ Dravograd

"V nogometni šoli  Dravograd smo ponosni, da uspešno vzgajamo mlade nogometaše in ustvarjamo kakovosten, zanimiv in spretni nogomet. Razvoj mladih nogometašev poteka po skrbno načrtovanem programu, delamo korak za korakom in zagotavljamo pogoje, pri katerih lahko otroci dosežejo svoj maksimalni potencial. Osnovne vrednote NŠ so delo, vztrajnost in medsebojno spoštovanje, mlade igralce pa želimo vzpodbuditi k samozavesti in ambicioznosti. Vsi trenerji NŠ so strokovno usposobljeni, kvalitetni trenažni proces pa dokazujejo številni uspehi vseh sekcij. V NŠ imamo visoke cilje. Vse skupaj želimo dvigniti na še višji nivo, vzgojiti še več profesionalnih nogometašev. Verjamemo, da bomo s trdim delom, sodelovanjem in podporo sponzorjev skupaj šli novim zmagam naproti."

 

 

GLAVNI CILJI NOGOMETNE ŠOLE ROBERTA KORENA SO:

• VZGOJA MLADIH NOGOMETAŠEV

• POZITIVNO OBLIKOVANJE OSEBNOSTI

• VZGOJA ZA ŽIVLJENJE 

V NŠ je letno vključenih 200 do 220 fantov iz vseh krajev Koroške regije, ki tekmujejo v naslednjih sekcijah:

• tekmovanje mladincev (U19) in kadetov (U17) v 2. SML in 2.SKL

• starejših dečkov (U15) v 1. ligi U15 vzhod

• tekmovanje mlajših dečkov (U13) v 1. ligi MNZ Maribor

• tekmovanje cicibanov U11 in U9 v MNZ Maribor - Koroška liga

• mladinska ekipa sodeluje v pokalnem tekmovanju, ki se organizira na nivoju MNZ 

Poleg rednega tekmovanja sodelujemo tudi na turnirjih po Sloveniji in tujini, organiziramo zimsko NŠ na Jadranu in turnir Memorial Danila Gostenčnika za selekcije U9, U11, U13 in U15. Tesno sodelujemo s starši, organiziramo piknike, zabavna srečanja ipd., organiziramo pa tudi obiske tekem reprezentance in pomembnejših klubskih tekem.

NŠ Dravograd je še posebej ponosna na »svoj« produkt - reprezentante: Roberta Korena, Andreja Pečnika, Marka Šulerja, Nejca Pečnika in Romana Bezjaka.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.